Kurucz Ferencné E.V., Derecske

5 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Használtruha kereskedés
Adószám
47251500-2-29
Előző címek
Derecske, Szováti út 58

Leírás

A Kurucz használtruha kereskedés 1989 évben indult el a használtruha üzlet útján. Létrehoztuk a saját nagykereskedésünket, amely azóta is kisebb-nagyobb zökkenőkkel, folyamatosan működik. Versenyképes áraink mellett a minőségre mindig nagy hangsúlyt fektetünk.
A krém árutól az olcsó, piacos minőségig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.


Cégleírás
A Kurucz Használtruha 1989 évben indult el a használtruha üzlet útján. Akkoriban, - a rendszerváltás után -, még nem volt Magyarországon igazán elterjedt szokás, hogy használtruhát vegyenek az emberek. Mivel a lakosság anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy minden családtagot megfelelően, illetve divatosan fel tudjanak öltöztetni, így szép lassan szokásukká vált a "turi", amely olcsóságával és egyedi ruháival megragadta az embereket. Ezért eleinte szégyen volt egy-egy ilyen használtruha boltba bemenni, de ma már nagy divatja van ezeknek a kis "aranybányáknak". Ebben az időben gondoltunk arra, hogy elkezdjünk foglalkozni ezzel az üzletággal. Mi is egy turkálóval kezdtük, de nagyon nehezen tudtunk árut beszerezni Magyarországon. Létrehoztuk a saját nagykereskedésünket, amely azóta is kisebb-nagyobb zökkenőkkel, folyamatosan működik. Magunk kutatjuk fel a külföldi partnereket, próbáljuk egyre inkább a magyar kiskereskedők igényei szerint alakítani a kínálatunkat. Célunk a jelenlegi vásárlóink megtartása és teljes körű kiszolgálása, valamint új vásárlók szerzése a lehetőségek bemutatásával. Kicsi kiszerelésben kaphatók válogatott termékeink, valamint néhány éve bevezettük a válogatási lehetőséget, amelynek nagy előnye, hogy a kereskedők azt vihetik el, amit el tudnak adni.
Versenyképes áraink mellett a minőségre mindig nagy hangsúlyt fektetünk. Európa több országából szerzünk be árut, hogy minél változatosabbá tegyük a kínálatot.
Közösségi adószámmal rendelkezünk, talán ez vonzóbbá teszi a vásárlást a közösségi adószámmal rendelkező román, szlovák vásárlóinknak.
Kulcsszavak:
Ruházat, Cipő, Lakástextil, Függöny, Papucs, Szoknya, Csizma, Farmer, Kabát, Dzseki, Top, Gyermekruházat, Sportcipő, Használtcikk kereskedelem
Termékek
Használt ruha
Szolgáltatási helyek
Kurd, Soltvadkert, Budapest, Miskolc
Irodánkban beszélt nyelvek
Német
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Kurucz Ferencné E.V. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

A nagykereskedésben a kiszolgáló hölgyek mindent megtesznek, hogy a kereskedő meg legyen elégedve. Bármit fel lehet bontani és átnézni, és nem kiabálnak le, ha mégsem viszem el, hanem inkább másikat választok. Ha bejelentkezek, és megrendelem az árut, bármit össze tudnak készíteni a lehetőségeikhez mérten, amit szeretnék: kisméretet, nagyméretet, még az egyedi kívánságokat is igyekeznek teljesíteni, pl. ha több férfi pólót szeretnék a pólós csomagban, akkor úgy készítik össze. Sok termékből válogatni is lehet, ezért megéri rászánni az időt.

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hihetetlenül kedvesek és korrektek!!
Türelmük végtelen!
Ritka kritika egy nagykernek!!!
:)

khmm

, több mint 2 évvel ezelőtt

A vezetői réteg mértéktelenül csal, és erkölcstelen!!!!!

Használt ruha!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nyíregyházán jártam a lányommal.Míg ő a dolgát intézte sétáltam. Megláttam az üzletüket. Bementem csak úgy időtöltés képpen. Nem szokásom TURIBA járni, de nem is gondoltam, hogy találhatok valamit.Meglepődtem. Vannak jó dolgaik és nem is az a rongyos fajta ruhák. Találtam is egész olcsón egy zakót magamnak. Kellemesen csalódtam.
## ruha# használtruha# nadrág# ing
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Brigi
A rongyos cég!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Remélem nem túl bántó a rongyos cég elnevezése!A kisvárosban mindenki így hívja őket.Hihetetlen nagy mennységben raktároznak használt ruhát.Tehát aki keres az itt biztos talál.A TURCSI FAMILY, merthogy ilyen néven nyitják az üzleteket,mindenkit kiszolgál.Kicsiket és nagyokat is.
## turkáló# használtruha
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kurucz Ferencné E.V. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. József Attila Utca 6. A/2.
  4200  Hajdúszoboszló
 2. József Attila Utca 6/B
  4200  Hajdúszoboszló
 3. Tócóskert Tér 8
  4031  Debrecen
 4. MIKLÓS U.22
  4025  Debrecen
  (52) 793 764
 5. Galamb Utca 2.
  4030  Debrecen
  (30) 206 4384
 6. Vágóhíd Utca 3/A
  4030  Debrecen
  (30) 871 2552
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete